بنیاسد، رضا و باقری، مهدی. (1397). «طراحی مدل کسبوکار توزیع محصولات کشاورزی؛ موردِمطالعه: میوه، سبزی و صیفیجات براساس چهارچوب DSRM». چشمانداز مدیریت بازرگانی، 17(35): 119-138.
حاجعلیاکبری، فیروزه؛ اسدزادهمنجیلی، سحر؛ طالقانی، محمد و مهدیزاده، مهران. (1399). «توسعۀ زنجیرۀ ارزش محصولات کشاورزی صادراتمحور، در راستای تحولات جهانی، مبتنی بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی». فصلنامۀ پژوهشهای روابط بینالملل، 10(4):241-268.
خدابخشی، محمد و نعمتی، مریم. (1399). «شناسایی و رتبهبندی چالشهای پیشِروی زنجیرۀ تأمین زعفران و ارائۀ راهحلهای پیشنهادی». نشریۀ علمی اندیشۀ آماد، 19(19): 179-210.
رجبزاده، محسن؛ الهی، شعبان؛ حسنزاده، علیرضا و مهرآیین، محمد. (1400). «نگاشت عوامل مؤثر بر بهکارگیری اینترنت اشیا در بخش ذخیرهسازیِ زنجیرۀ تأمین گندم». مطالعات مدیریت صنعتی، 19(60): 121-143.
رجبیپورمیبدی، علیرضا؛ مفتحزاده، الهام؛ کیانی، مهرداد و زمزم، فاطمه. (1400). «طراحی الگوی عوامل مؤثر بر استقرار مدیریت زنجیرة تأمین سبز، براساس رویکرد فراترکیب و تحلیل و توسعۀ گزینههای استراتژیک (سودا)». مدیریت بهرهوری، 15(1):265-293.
زارعی، مجید؛ مطیعی، ناصر و کلانتری، خلیل (1398). «شناسایی و تحلیل مؤلفههای بازدارندة توسعة زنجیرة تأمین محصول سیب زمینی در استان همدان، از دیدگاه تولیدکنندگان». اقتصاد کشاورزی و توسعه، 27(107): 235-255.
سپاهیان، عبدالماجد؛ حسینی، سیّدمهدی و دادرسمقدم، امیر. (1400). «عوامل مؤثر بر شبکۀ زنجیرۀ تأمین (بازار) محصولات موز و انبه، در نواحی روستایی استان سیستانوبلوچستان». اقتصاد فضا و توسعۀ روستایی، 10(36): 23-48.
سلیمانیتکلیمی، سیّدهمریم؛ عبداللهزاده، غلامحسین و شریفزاده، محمدشریف. (1398). «برنامهریزی راهبردی توسعۀ زنجیرۀ عرضۀ زیتون در شهرستان رودبار، استان گیلان». راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی، 6(12): 98-111.
سیفیشجاعی، حمیده (1395). «ارزیابی عوامل مؤثر بر بهبود عملکرد مدیریت زنجیرۀ تأمین، با استفاده از فرایند تحلیل سلسلهمراتبی در صنایع غذایی». دوفصلنامۀ مدیریت زنجیرۀ ارزش، 1(2): 1-16.
شاهبندرزاده، حمید؛ شفیعی، فهیمه و جمالی، غلامرضا. (1392). «رویکردی تحلیلی در شناسایی عوامل مؤثر بر ریسک زنجیرۀ تأمین در صنایع لبنیات کشور». نشریۀ علمی مدیریت زنجیرۀ تأمین، 15(42): 42-53.
قاسمی، احمدرضا؛ رعیتپیشه، محمدعلی؛ حدادی، احد و رعیت پیشه، سعید. (1396). «شناسایی و اولویتبندی شاخصهای دخیل در پایداری زنجیرۀ تأمین مواد غذایی». فصلنامۀ علوم و تکنولوژی محیطزیست، 19(4): 369-382.
قدسعلوی، سیّده آنوشا؛ دیدهخانی، حسین و شریفزاده، محمدشریف. (1398). «ارائۀ مدل مفهومی زنجیرۀ تأمین کارآفرینانه، با تأکید بر فناوری در صنایع لبنی - رویکرد دلفی فازی». تحقیقات اقتصاد و توسعۀ کشاورزی ایران، 50(4): 803-817.
میری، مرضیه؛ شریفزاده، محمدشریف؛ عبداللهزاده، غلامحسین و عبادریسروستانی، احمد. (1396). «بررسی زنجیرۀ تأمین در بخش کشاورزی (مطالعۀ موردی: تولید و پرورش توتفرنگی در شهرستان رامیان، استان گلستان)». نشریۀ کارآفرینی در کشاورزی، 4(3): 89-104.
نظریگوران، آناهیتا؛ مجاوریان، سیّدمجتبی و پیشوایی، میرسامان. (1399). «طراحی زنجیرۀ تأمین حلقۀ بستۀ سبز برای تولید محصول زیتون، تحت شرایط ریسک. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 28(111): 31-63.
Alkahtani, M., Khalid, Q.S., Jalees, M., Omair, M., Hussain, G. and Pruncu, C.I., (2020). E-Agricultural Supply Chain Management Coupled with Blockchain Effect and Cooperative Strategies. Sustainability, 13(816): 1-29.
Asadzadeh Manjili, S., Hajialiakbari, F. and Mohamadi, N. (2022).Designing a Model for Intelligent Management of Agri-Businesses Supply Chain. International Journal of Agricultural Management and Development (IJAMAD), In Press.
Chitrakara B., Zhang, M. and Bhandari, B., (2021). Improvement strategies of food supply chain through novel food processing technologies during COVID-19. Food Control, 125(1): 1-10.
Chojar, A. K., (2009). Factors Aff ecting Supply Chain Management in Agribusiness: A Review of Key Concepts. BANWA, 6(1): 14–26.
Dwivedi, A., J. A., Prajapati, D., Sreenu, N. and Pratap, S., (2020). Meta-heuristic algorithms for solving the sustainable agro-food grain supply chain network design problem. Modern Supply Chain Research and Applications, 2(3): 161-177.
Ganeshkumar, C., Pachayappan, M. and Madanmohan, G., (2017). Agri-food Supply Chain Management: Literature Review. Intelligent Information Management, 9(1): 68-96.
Gazi, M. A..(2020). Supply Chain Management for Agro Products in Bangladesh; Logistics Support for Capturing Market by Ensuring Balanced Distribution. International Journal of Management, Accounting and Economics, 7(6): 277-297.
Ghazinoori, S., Olfat, L., Bamdad Soofi, J. and Ahadi, R., (2020).Investigating the Organic Agricultural Products Supply Chain in Iran. International Journal of Agricultural Management and Development, 10(1): 71-85.
Goldkuhl, G. and Cronholm, S., (2010). Adding Theoretical Grounding to Grounded Theory: Toward Multi-Grounded Theory. International Journal of Qualitative Methods, 9(2): 187-205.
Hamprecht, J., Corsten, D., Noll, M. and Meier, E., (2005).Controlling the sustainability of food supply chains. Supply Chain Management, 10(1): 7-10.
Kumar, A., Singh, R.K. and Modgil, S., (2020). Exploring the relationship between ICT, SCM practices and organizational performance in agri-food supply chain. Benchmarking: An International Journal, 27(3): 1003-1041.
KumarMangla, S., Luthra, S., Rich, N., Kumar, D., Rana, N. P. and Dwivedi, Y. K., (2018). Enablers to implement sustainable initiatives in agri-food supply chains. International Journal of Production Economics, 20(3): 379-393.
Makinde, O. Mowandi, T., Munyai, T. and Ayomoh, M. (2020).Performance evaluation of the supply chain system of a food product manufacturing system using a questionnaire-based approach. Procedia Manufacturing, 43(1): 751-757.
Mirabelli, G. and Solina, V., (2020). Blockchain and agricultural supply chains traceability: research trends and future challenges. Procedia Manufacturing (International Conference on Industry 4.0 and Smart Manufacturing (ISM 2019), 42(1): 414–421.
Saetta, S. and Caldarelli, V., (2020).How to increase the sustainability of the agri-food supply chain through innovations in 4.0 perspective: a first case study analysis. Procedia Manufacturing, 42(1): 333-336.
Salehi, R., Asaadi. M.A.,Rahimi, M.H. and Mehrabi, A., (2021). The information technology barriers in supply chain of sugarcane in Khuzestan province, Iran: A combined ANP-DEMATEL approach. Information Processing in Agriculture, 8(3): 458-468.
Schnieder, D. G.,Curado, C. and Khalajhedayat, M., (2020).Supply chain digitisation trends: An integration of knowledge management. International Journal of Production Economics, 220(1): 1-11.
Sharma, R., Shishodia, A., Kamble, S., Gunasekaran, A. and Belhadi, A., (2020). Agriculture supply chain risks and COVID-19: mitigation strategies and implications for the practitioners. International Journal of Logistics Research and Applications, DOI: 10.1080/13675567.2020.1830049.
Weerabahu, W.M.S.K. and Nanayakkara, L.D.J.F., (2019). A Best Practice Reference Model for Agricultural Supply Chain for Rice. Proceedings of the International Conference on Industrial Engineering and Operations Management Bangkok, Thailand, March 5-7, 2019- IEOM Society International, 865-875.
Wei, X, Prybutok, V. and Sauser, B., (2021). Review of supply chain management within project management. Project Leadership and Society, 13(2): 1-12.
Yang, Y., Pham, M.H., Yang, B., Sun, J.W. and Tran, P.N.T., (2021).Improving vegetable supply chain collaboration: a case study in Vietnam. Supply Chain Management, 27(1): 54-65.
Zecca, F. and Rastorgueva, N., (2014). Supply Chain Management and Sustainability in Agri-Food System: Italian Evidence. Journal of Nutritional Ecology and Food Research, 2(1): 20–28.